RECEPTA TRADUÏDA DE LA SARA


ESPAGUETIS AMB SALSA CARBONARA

Ingredients:

200 grams d'espaguetis
4 llesques grans de cansalada
2 ous
6 culladares de nata
2 cullerades grans de formatge parmesà
2 cullerades d'oli d'oliva
sal
pebre mòlt

Preparació de la recepta:
  • Preparació de la pasta
Poseu molta aigua (aproximadament 2 litres) a bullir en una cassola gran. Quan comenci a bullir, poseu un culleredeta de sal.
Afegeix els espaguetis. A mida que s'estovin, premeu-los amb una cullera de fusta fins que quedin ben coberts d'aigua. Deixa-ho bullir durant 10 minuts i remena de tant en tant. Escorre'ls.
  • Preparació de la salsa carbonara
Treu l'escorça de les llesques de cansalada i talla-les a daus. Poseu l'oli a escalfar en una cassola plana i, quan estigui calent, afegeix les llesques de la cansalada. Fregeix-les fins que estiguin daurades (2 a 3 minuts). Afegeix la pasta, remou i retira la paella del foc.
Trenca els ous en un bol, remena'ls i després afegeix la nata, el formatge, la sal (al gust) i una mica de pebre mòlt. Remena-ho de nou i aboca-hi els espaguetis. Barreja ràpidament amb una cullera de fusta i serveix.



ESPAGUETIS CON SALSA CARBONARA

Ingredientes:

200 gramos de espaguetis
4 lonchas grandes de tocino
2 huevos
6 cucharadas de nata
2 cucharadas grandes de queso parmesano
2 cucharadas de aceite de oliva
Sal
Pimienta molida

Preparación de la receta:
  • Preparación de la pasta
Pon abundante agua (aproximadamente 2 litros) a cocer en una cacerola grande. Cuando empieze a hervir, echa una cucharadita de sal.
Agrega los espaguetis. A medida que se vayan ablandando, presiónalos con una cuchara de madera para que queden bien cubiertos de agua. Déjalos hervir durante 10 minutos y revuelve de vez en cuando. Escúrrelos.
  • Preparación de la salsa carbonara
Quita la corteza de las lonchas de tocino y córtalas en dados. Pon el aceite a calentar en una cacerola plana y, cuando esté caliente, agrega los dados de tocino. Freirlos hasta que se doren (2 a 3 minutos). Añade la pasta, remueve y retira la sartén del fuego.
Rompe los huevos en un tazón, Bátelos y luego añade la nata, el queso, la sal (al gusto) y una pizca de pimienta molida. Bate de nuevo y vierte los espaguetis. Mezcla rápidamente con una cuchara de madera y sirva.



SPAGHETTI WITH CARBONARA SAUCE

Ingredients:

200 grams of spaghetti
4 large slices of bacon
2 eggs
6 tablespoons of cream
2 large spoons of Parmesan cheese
2 tablespoons of olive oil
Salt
Ground pepper

Recipe preparation:
  • Preparation of the paste
Put plenty of water (approximately 2 liters) to boil a large pan. When start to boil put a tablespoon of salt.
Add the spaghetti. As they soften, press them with a wooden spoon so that they are well covered with water. Let them boil for 10 minutes and stir from time to time. Drain them.
  •  Preparation of carbonara sauce
Remove the crust from the bacon slices and cut them into cubes. Put the oil to heat in a flat saucepan, when it is hot, add the bacon cubes and fry them until golden brown (2 or 3 minutes). Add the pasta, stir and remove the pan from the heat.

Break the eggs in a bowl, beat them and then add the cream, cheese, salt (to taste) and a pinche of ground pepper. Beat again and pour the spaghetti. Mix quickly with a wooden spoon and serve.

Comentarios

Entradas populares de este blog

RECEPTA TRADUÏDA DE LA PAULA

ENTREVISTA A LA IAIA DE LA PAULA