RECEPTA TRADUÏDA DE L' ASIER

OUS AMB BOTIFARRA

INGREDIENTS:
-4 ous
-Oli d'oliva
-Sal
-Botifarra de arrós

PREPARACIÓ:

1. Talla la botifarra, fregeix-la i escorre-la en paper.
2. En una altra paella, posa-hi bastant oli. Quan estigui ben calent, fregeix l'ou.
3. Posa-hi sal i la botifarra.


EGGS WITH BOTIFARRA

INGREDIENTS:
- 4 eggs
- Olive oil
- Salt
- Blood sausage

PREPARATION:
1 .Cut the blood sausage and fry it. Then squeeze it on paper.
2. In another pan, put enough oil. When it is hot, fry the egg.
3. Put salt and sausage.

  HUEVOS CON MORCILLA

INGREDIENTS:
- 4 huevos.
- Sal.
- Olive oil.
- Morcilla de arroz.

PREPARACIÓN:
1. Corta la morcilla de arroz, fríela y escurrela en papel.
2. En otra sartén, pon bastante aceite. Cuando esté bien caliente, fríe el huevo.
3. Pon sal y la morcilla.


Comentarios

Entradas populares de este blog

RECEPTA TRADUÏDA DE LA PAULA

ENTREVISTA A LA IAIA DE LA PAULA