RECEPTA TRADUÏDA DE L' ASIER
OUS AMB BOTIFARRA
INGREDIENTS:
-4 ous
-Oli d'oliva
-Sal
-Botifarra de arrós
1. Talla la botifarra, fregeix-la i escorre-la
en paper.
2. En una altra paella, posa-hi bastant oli. Quan
estigui ben calent, fregeix l'ou.
3. Posa-hi sal i la botifarra.
EGGS WITH BOTIFARRA
INGREDIENTS:
- 4 eggs
- Olive oil
- Salt
- Blood sausage
PREPARATION:
1 .Cut the blood
sausage and fry it. Then squeeze it on paper.
2. In another pan,
put enough oil. When it is hot, fry the egg.
3. Put salt and
sausage.
HUEVOS CON MORCILLA
INGREDIENTS:
- 4 huevos.
- Sal.
- Olive oil.
- Morcilla de arroz.
PREPARACIÓN:
1. Corta la morcilla de arroz,
fríela y escurrela en papel.
2. En otra sartén,
pon bastante aceite. Cuando esté bien caliente, fríe el huevo.
3. Pon sal y la
morcilla.
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